Hørfrø knækbrød med chia frø

2 Søde æbler ( det ene skåret i store tern, det andet rives groft )

1 1/2 dl vand.

3 Spsk. UNIK Hørfrømel

En knivspids salt

1 Spsk. ahornsirup

1/2 teske kanel

1 dl. UNIK Hampefrø

1 Spsk. UNIK Chia frø

1/2 dl. græskarfrø

 

  1. Bland æbletern, vand, hørfrømel, salt, sirup og kanel i blenderen.
  2. Hæld blandingen i en skål og rør sammen med hampefrø og chiafrø. Lad blandingen hvile 3-4 timer ved stuetemperatur, til den er lind og tykflydende.
  3. Rør det revne æble og græskarfrø i blandingen.
  4. Smør blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir. ( tykkelsen skal være ca. 1/2 cm. )
  5. Bages 6-8 timer ved 60 grader ( varmluft ). Herefter lægges et nyt stykke bagepapir over og pladen vendes forsigtigt. Fjern det oprindelige stykke bage papir og skær herefter knækbrødne ud, i den ønskede størrelse.
  6. Sæt bagepladen tilbage i ovnen ( stadig ved 60 grader ) og bag i yderligere 3-4 timer.