Kyllingefrikadeller med hørfrø og krydderurter

Print opskrift

800gr. hakket kylling
2 stk. æg
1 dl. mælk eller vand
50gr. kværnet hørfrø
1 bundt persille
1 bundt purløg
2 store rødløg
salt og peber
Rør kyllingkødet sammen med salt. Hak løg og krydderurter og kom i farsen.
Tilsæt æg, væske og peber.
Til sidst røres hørfrømelet i.
Farsen kan virke tynd, men når den har stået nogle minutter har hørfrømelet suget væske til sig. Hørfrømelet holder på væsken, så frikadellerne ikke bliver "tørre" som det ellers godt kan ske.
Steg på panden i smør og olivenolie.

Her er frikadellerne serveret med ovnbagt peberfrugt rullet med flødeost.

Kom peberfrugten i ovnen ved 150 grader i ca. 20 min. Når de er afkølet piller man skalden af.