Bicotti med hørfrø mix

Print opskrift

1 dl hørfrømix med solsikke og æble
2 store æg
2 dl rørsukker
4 dl mandelmel
1 tsk. bagepulver
150 gr. grofthakkede mandler
100 gr. grofthakket mørk chokolade
skallen af en økologisk lime
salt




 
Pisk æg og sukker sammen i en skål til massen er tyk og skummende. Bland mel, bagepulver, salt, mandler, chokolade og lime sammen, og vend det i dejen. Hvis dejen synes for våd, tilsæt lidt mere mel.  HUSK at melet stadig absorbere væde efter den er rørt i, så den må ikke blive hård i konsistensen.
Tilsæt derefter de hakkede mandler og chokoladen.

Form dejen med mel på hænderne til "pølser" af bradepandens længde og med en tykkelse på ca. 3 cm. Tryk dem en anelse flade, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter. Tag derefter stængerne ud, og sænk temperaturen til 100 grader. Skær "pølserne" ud til skorper med en tykkelse på 1-2 cm, og bag i yderligere 15-25 minutter, når ovnen har nået den ønskede temperatur.
Biscottierne er færdige når de har fået en gylden farve og er sprøde.
Bagetiden varierer alt efter tykkelse.