Maca - mandelmælk, med RAW cacao nibs.

Maca - mandelmælk, med RAW cacao nibs. ( ca. 1 liter )

 

2 1/2 dl. mandler - udblødt 12 - 14 timer og derefter drænet

1 liter vand

4 udstenede dadler

Kødet af én vaniljestang

2 tsk. UNIK Maca pulver

4 spsk. UNIK Cacao nibs

1 knivspids salt

 

  1. Kør alle ingredienser i blenderen, på højeste hastighed, i ét til to minutter, til blandingen er blød og ensartet.
  2. Læg et dobbelt lag osteklæde, eller et rent viskestykke, over en skål eller krukke ( skal kunne rumme mindst 1 liter ) og sæt en elastik omkring stof og krukke.
  3. Hæld langsomt blandingen gennem stoffet ( det kan være nødvendigt at overhælde blandingen i mindre portioner ). Lad det hel dryppe af, ét par timer,når hele blandingen er overhældt.
  4. Efter afdrypning, hældes Maca - mandelmælken på en lufttæt flaske eller krukke. Den holder sig fint i 2 - 3 dage, i køleskabet.

 

OBS !!  Gem “kødet” du fik tilovers efter dræningen og brug den evt. til at lave de lækre Maca - RAW cacao makroner, du kan finde opskriften på, under vores bageopskrifter.