RAW Cacao kiks

2 dl. Cashew nødder

200 g. UNIK Hørfrømel

Et par knivspids salt

1/2 dl. UNIK Cacao Nibs

1 dl. udstenede dadler

ca. 1 dl. vand ( tilsættes efter behov )

4 Spsk. UNIK Chiafrø

 

  1. Kør cashewnødder, hørfrømel, salt og cacao nibs i foodprocessoren til en fin pasta.
  2. Tilsæt de udstenede mandler og kør videre i foodprocessoren ved mellem hastighed, mens vand tilsættes - indtil blandingen er tyk, men ikke tykkere end den kan smøres på bagepladen og holde formen.
  3. Tilsæt Chiafrø og kør til de er godt kørt ind i blandingen.
  4. Spred blandingen på en bageplade med bagepapir og bag 3-4 timer ved ca. 60 grader ( varmluft ). Derefter skæres pladen i de ønskede størrelser, vendes og bages videre i ca. 3-4 timer.