Shirataki fettuccini med bacon og skyr

Hvad skal jeg bruge:
150 gr. bacon i tern
1 stk. dansk spidskål
1 stk. porre
400 gr. shirataki fettuccini
1 æg
1,5 dl. creme fraice eller skyr
1 dl. parmasan
salt og peber

 

Snit spidskålen fint og skær porren i tynde skiver. Rist bacon sprød i en dyb pande eller wok.
Tilsæt de snittede grøntsager på panden og lad dem sorterer i 2-3 minutter. Tilsæt spidskål og sorter yderligere 1 minut.
Læg låg på og lad det simre i 3 minutter indtil kålen er faldet sammen, men stadig har et sprødt bid (al dente)
Pisk æg i en skål sammen med creme fraiche eller skyr, parmasan, og en smule salt og godt med peber.
Hæld vandet fra pastaen og vend det med bacon og kål.
Rør æggeblandingen i og varm det igennem.