Græskar suppe med shirataki nudler

 
Print opskrift

Hvad skal jeg bruge:

1 pose Shirataki nudler. (Skyldes godt)
2-3 mellemstore gulerødder.
150 gr. grønne bønner
300 gr.Hokkaido Græskar 
½ rød chili
3 dl. Hønsefond el. en hønseterning.
Salt og peber

Skræl græskar og gulerødder. Skær dem i grove tern og bage dem i ovnen ved 170 grader i ca. 30 min.
Kog fonden op og kom gulerødder og græskar op i fonden, blend det med en stavblender til passende konsistens.
Smag til med salt og peber.
Blancher bønnerne og kog nudler op i et minut i let saltet vand.
Kom nudler og bønner i en dyb tallerken og hæld den varme suppe over.
 

Navn pr. portion pr. 100 g
Energi 450 / 107 88 / 21
Protein, total 3,7 0,7
  total-N 0,5 0,1
Fedt, total 1,0 0,2
  mættede fedtsyrer 0,2 0,0
  monoumætt. fedtsyrer 0,1 0,0
  polyumætt. fedtsyrer 0,5 0,1
Kulhydrat, total 23,0 4,5
  kulhydrat, tilgængelig 15,6 3,0
  tilsat sukker 0,0 0,0
  kostfibre 11,9 2,3
Alkohol 0,0 0,0
Aske 3,1 0,6
Vand 381,4 74,4