Indiske frikadeller med tomatsovs og frisk kokos.



200gr.  Shirataki spaghetti (1 pose)
 
180gr. hakket svin (6-10%)
 
1-2 æg (2 små eller 1 stort)
4-5 tomater
1 stort løg
Frisk revet ingefær (ca. 1 tsk.)
Frisk revet limeskal (ca. 1 tsk.)
Frisk kokos
Hvidløg
Salt og peber
Chili

 
Skyl shirataki spaghettien godt og lad den dryppe af. Varm dem et par minutter i letsaltet vand inden servering.
 
Frikadeller
Rør farsen sammen med salt og tilsæt fint snittet hvidløg, revet lime skal, revet ingefær og æg.
Lad farsen stå i en halv times tid, så de forskellige ingredienser får tid til at afgive smag.
Steg dem herefter på panden.

Tomatsovs
4-5 tomater skæres ud i grove tern. 1 stort løg snittes i fine tern. Finhak ingefær og hvidløg. Mængden afhænger af ens smag.
 
Sauter løg,  hvidløg og ingefær i en gryde til de er klare. Tilsæt herefter tomaterne og lad dem simre til en passende konsistens. Smag til med salt og peber.