Porchetta med Shirataki spaghetti vendt i løvstikke pesto

Print opskrift

Et stykke svinenakke ca 1,5 kg.
 
3 ps. Shirataki spaghetti

150 gr. Brun farin
 
1 spsk. Stødt rosmarin.
 
Langtids bagte tomater
 
Et stort bundt friske krydderurter (til pesto)
 
Argan olie
 
100-150 gr. Hasselnødder
 
Salt og peber
 
Skær halvvejs igennem nakken på den lange led og fold den ud. Skær derefter halvejs igennem de to flapper og bred dem ud igen. Dette gøres til man har et fladt stykke kød.
Bland brun farin, stødt rosmarin, salt og peber i en skål og fordel det på kødstykket.
Rul den sammen og snør den med kødtråd.
Sæt den i ovnen og bag den i ca. 1 time og 45 minutter.
Lad den trække i mindst 20 minutter inden du skære den i skiver.
 
Skyl din spaghetti godt og giv dem et hurtigt opkog og lad dem dryppe af.
 
Pesto
Skyl krydderurterne og ryst dem fri for vand.
Hak dem groft og kom dem i en blender, hvorefter du tilsæt hasselnødder, olie, salt og peber og blender indtil du har en passende konsistens.
Kom shiratakien i en skål og tilsæt din pesto og bland det godt.