Kylling med kokosmælk og sojapasta

Print opskrift

 
 
3-400 gr.  Kylling
 
1 pose sojapasta
 
1stk. peberfrugt
1 stk. rødløg
2 fed hvidløg
Lidt chili
Salt og peber
1 ds. kokosmælk

 



 
Krydder kyllingen og steg den i ovnen ved . 180 grader i 15-18 min.
 
Skær peberfrugt og løg i strimler og sauter dem på panden. Finsnit hvidløg og en smule chili (frisk eller tørret) og sauter med på panden med salt og peber.
 
Tag kyllingen ud af ovnen og lad den trække i 10 min.
 
Kom kokosmælk på panden og lad det hele simre.
 
Kog soja pastaen i letsaltet vand. Sojapasta mætter godt, så ca. en halv pose kan godt være nok til 2 personer.
 
Anret på tallerken og server med frisk lime.