- Kør cashewnødder, hørfrømel, salt og cacao-nibs i foodprocessoren til en fin pasta.
- Tilsæt de udstenede mandler og kør videre i foodprocessoren ved mellem hastighed, mens vand tilsættes – indtil blandingen er tyk, men ikke tykkere end den kan smøres på bagepladen og holde formen.
- Tilsæt Chiafrø og kør, til de er godt kørt ind i blandingen.
- Spred blandingen på en bageplade med bagepapir og bag 3-4 timer ved ca. 60 grader (varmluft). Derefter skæres pladen i de ønskede størrelser, vendes og bages videre i ca. 3-4 timer.
Ingredienser
RAW Cacao-kiks
-
Det skal du bruge:
2 dl. cashewnødder
200 g. UNIK Hørfrømel
Et par knivspids salt
1/2 dl. UNIK Cacao Nibs
1 dl. udstenede dadler
Ca. 1 dl. vand (tilsættes efter behov)
4 spsk. UNIK Chiafrø