Kantineordning på Sjælland med Unikfood
- et sundt valg

Unikfood har et bredt kendskab til de sunde kantineordning alternativer, dels fra vores virke som kokke med stor erfaring fra kantiner, restaurationsbranchen i forskellige a la carte og selskabsforretninger, og naturligvis vores mangeårige import af diverse produkter med alt fra sojapasta, superfood og ris i absolut højeste kvalitet.

Derfor arbejder vi i vores kantineordning, som udgangspunkt også med den enkelte kunde om at nå en sundhedsoptimerende kost.

Vi er det perfekte valg til især mindre og mellemstore kantineordninger, der har behov for et andet syn på kost i sin helhed.

Med f.eks. Ajax København Håndbold Akademi, som har kantineordning med Unikfood, er det vigtig at få den rigtige kost, så man som idrætsudøver kan yde og restituere sig bedst muligt.

Vi tilpasser vores kantineordning og catering efter behov. Hvorfor vi både leverer til mødeforplejning, vegansk catering, party service eller gourmet catering. Vi tilbyder også madservice til konferencer, julefrokoster, sommerfester, VIP-arrangementer i forbindelse med særlige events. Madkurser, workshops og teambuilding er også en af vores forcer, hvis der ønskes events, som disse.

De råvarer, vi vælger, skal leve op til vores høje krav til smag, kvalitet, økologi, sundhed, sæson, bæredygtighed og dyrevelfærd. Kravene er ikke statiske – vi skærper dem løbende.