Kort om os

1.

UNIK FOOD

UNIK FOOD er primært økologisk - dvs. over 90% af de fødevarer, vi sælger, er økologiske. Vi er fødevarespecialister inden for glutenfri og vegansk superfood samt en lang række gastronomiske produkter med høj kvalitet.

Målsætning

2.

Vores målsætning

Hos UNIK FOOD er vores målsætning at blive kendte som dem, der tager deres forbruger seriøst. Vi ønsker, at alle får en god oplevelse med vores produkter, og vi er glade for at kunne inspirere forbrugerne med vores opskrifter.

Værdier

3.

Vores værdier

Hos UNIK FOOD er vores kerneværdier bl.a. en god balance mellem produkter og forbruger samt tillid til os fra forbrugerens side. Vi sikrer os altid, at det, vi siger, også er det, vi gør - så forbrugeren altid føler sig tryg ved at bruge vores produkter. 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev.

Pressen omtaler

Læs artikler, magasiner m.m. om UNIK FOOD.

Vores vision

Vores vision med UNIK FOOD er at blive en leverandør af sunde, smagfulde alternativer til den daglige kost. Det skal være produkter, som er nemme at gå til - og uden, at du som forbruger af vores produkter skal ændre på hele familiens kostvaner, fordi du har lyst til at skære ned på f.eks. kalorier.

Sidst, men ikke mindst, skal det være produkter, som ikke koster for meget tid at bruge og for mange penge.

Kort sagt skal det være produkter, der kan indgå i dagligdagen, uden du skal lægge hele dit liv om.

Hvordan gør vi?

Vi tager vores job som leveranddør til forbrugerne meget seriøst.

Det gør vi blandt andet ved at være enormt kræsne omkring de valg, vi tager. Vi har en lang erfaring med os fra restaurationsbranchen, hvor vi sætter smage, farver og konsistens i højsædet. Vi vælger ikke bare produkter, der måske er gode: Vi smager, prøver og tester de produkter, vi tager ind, for at sikre et unikt produkt til den enkelte forbruger.

Når vi tester, får vi samtidig lavet en masse opskrifter, som du frit kan benytte og downloade.

Se opskrifter
Se opskrifter