Ingredienser

Græskarsuppe med shirataki-nudler

Fremgangsmåde

  1. Skræl græskar og gulerødder. Skær dem i grove tern og bag dem i ovnen ved 170 grader i ca. 30 min.
  2. Kog fonden op og kom gulerødder og græskar op i fonden. Blend det med en stavblender til passende konsistens.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Blancher bønnerne og kog nudler op i et minut i let saltet vand.
  5. Kom nudler og bønner i en dyb tallerken og hæld den varme suppe over.

NavnPr./portionPr./100 gr.
Navnpr. portionpr. 100 g
Energi450 / 10788 / 21
Protein, total3,70,7
  total-N0,50,1
Fedt, total1,00,2
  mættede fedtsyrer0,20,0
  monoumætt. fedtsyrer0,10,0
  polyumætt. fedtsyrer0,50,1
Kulhydrat, total23,04,5
  kulhydrat, tilgængelig15,63,0
  tilsat sukker0,00,0
  kostfibre11,92,3
Alkohol0,00,0
Aske3,10,6
Vand381,474,4