- Skræl græskar og gulerødder. Skær dem i grove tern og bag dem i ovnen ved 170 grader i ca. 30 min.
- Kog fonden op og kom gulerødder og græskar op i fonden. Blend det med en stavblender til passende konsistens.
- Smag til med salt og peber.
- Blancher bønnerne og kog nudler op i et minut i let saltet vand.
- Kom nudler og bønner i en dyb tallerken og hæld den varme suppe over.
| Navn | Pr./portion | Pr./100 gr. |
|---|---|---|
| Navn | pr. portion | pr. 100 g |
| Energi | 450 / 107 | 88 / 21 |
| Protein, total | 3,7 | 0,7 |
| total-N | 0,5 | 0,1 |
| Fedt, total | 1,0 | 0,2 |
| mættede fedtsyrer | 0,2 | 0,0 |
| monoumætt. fedtsyrer | 0,1 | 0,0 |
| polyumætt. fedtsyrer | 0,5 | 0,1 |
| Kulhydrat, total | 23,0 | 4,5 |
| kulhydrat, tilgængelig | 15,6 | 3,0 |
| tilsat sukker | 0,0 | 0,0 |
| kostfibre | 11,9 | 2,3 |
| Alkohol | 0,0 | 0,0 |
| Aske | 3,1 | 0,6 |
| Vand | 381,4 | 74,4 |
