- Pisk æg og sukker sammen i en skål, til massen er tyk og skummende. Bland mel, bagepulver, salt, mandler, chokolade og lime sammen, og vend det i dejen. Hvis dejen synes for våd, tilsæt lidt mere mel. HUSK at melet stadig absorberer væde efter den er rørt i, så den må ikke blive hård i konsistensen.
- Tilsæt derefter de hakkede mandler og chokoladen.
- Form dejen med mel på hænderne til “pølser” af bradepandens længde og med en tykkelse på ca. 3 cm. Tryk dem en anelse flade, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter.
- Tag derefter stængerne ud, og sænk temperaturen til 100 grader.
- Skær “pølserne” ud til skorper med en tykkelse på 1-2 cm, og bag i yderligere 15-25 minutter, når ovnen har nået den ønskede temperatur.
- Biscottierne er færdige, når de har fået en gylden farve og er sprøde.
- Bagetiden varierer alt efter tykkelse.
Ingredienser
Biscotti med hørfrømix
-
Det skal du bruge:
1 dl hørfrømix med solsikke og æble
2 store æg
2 dl rørsukker
4 dl mandelmel
1 tsk. bagepulver
150 gr. grofthakkede mandler
100 gr. grofthakket mørk chokolade
Skallen af en økologisk lime
Salt