Ingredienser

Biscotti med hørfrømix

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker sammen i en skål, til massen er tyk og skummende. Bland mel, bagepulver, salt, mandler, chokolade og lime sammen, og vend det i dejen. Hvis dejen synes for våd, tilsæt lidt mere mel. HUSK at melet stadig absorberer væde efter den er rørt i, så den må ikke blive hård i konsistensen.
  2. Tilsæt derefter de hakkede mandler og chokoladen.
  3. Form dejen med mel på hænderne til “pølser” af bradepandens længde og med en tykkelse på ca. 3 cm. Tryk dem en anelse flade, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter.
  4. Tag derefter stængerne ud, og sænk temperaturen til 100 grader.
  5. Skær “pølserne” ud til skorper med en tykkelse på 1-2 cm, og bag i yderligere 15-25 minutter, når ovnen har nået den ønskede temperatur.
  6. Biscottierne er færdige, når de har fået en gylden farve og er sprøde.
  7. Bagetiden varierer alt efter tykkelse.