- Bland æbletern, vand, hørfrømel, salt, sirup og kanel i blenderen.
- Hæld blandingen i en skål og rør sammen med hampefrø og chiafrø. Lad blandingen hvile 3-4 timer ved stuetemperatur, til den er lind og tykflydende.
- Rør det revne æble og græskarfrø i blandingen.
- Smør blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir (tykkelsen skal være ca. 1/2 cm.)
- Bages 6-8 timer ved 60 grader (varmluft). Herefter lægges et nyt stykke bagepapir over, og pladen vendes forsigtigt. Fjern det oprindelige stykke bagepapir, og skær herefter knækbrødene ud i den ønskede størrelse.
- Sæt bagepladen tilbage i ovnen (stadig ved 60 grader) og bag i yderligere 3-4 timer.
Ingredienser
Hørfrø-knækbrød med chiafrø
-
Det skal du bruge:
2 søde æbler (det ene skåret i store tern, det andet rives groft)
1 1/2 dl vand.
3 spsk. UNIK Hørfrømel
En knivspids salt
1 spsk. ahornsirup
1/2 teske kanel
1 dl. UNIK Hampefrø
1 spsk. UNIK Chiafrø
1/2 dl. græskarfrø