Ingredienser

Hørfrø-knækbrød med chiafrø

Fremgangsmåde

  1. Bland æbletern, vand, hørfrømel, salt, sirup og kanel i blenderen.
  2. Hæld blandingen i en skål og rør sammen med hampefrø og chiafrø. Lad blandingen hvile 3-4 timer ved stuetemperatur, til den er lind og tykflydende.
  3. Rør det revne æble og græskarfrø i blandingen.
  4. Smør blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir (tykkelsen skal være ca. 1/2 cm.)
  5. Bages 6-8 timer ved 60 grader (varmluft). Herefter lægges et nyt stykke bagepapir over, og pladen vendes forsigtigt. Fjern det oprindelige stykke bagepapir, og skær herefter knækbrødene ud i den ønskede størrelse.
  6. Sæt bagepladen tilbage i ovnen (stadig ved 60 grader) og bag i yderligere 3-4 timer.