Ingredienser

Indiske frikadeller med tomatsovs og frisk kokos

Fremgangsmåde

Skyl shirataki-spaghettien godt og lad den dryppe af. Varm dem et par minutter i letsaltet vand inden servering.

Frikadeller

  1. Rør farsen sammen med salt og tilsæt fintsnittet hvidløg, revet limeskal, revet ingefær og æg.
  2. Lad farsen stå i en halv times tid, så de forskellige ingredienser får tid til at afgive smag.
  3. Steg dem herefter på panden.

Tomatsovs

  1. 4-5 tomater skæres ud i grove tern. 1 stort løg snittes i fine tern. Finhak ingefær og hvidløg. Mængden afhænger af ens smag.
  2. Sauter løg,  hvidløg og ingefær i en gryde, til de er klare.
  3. Tilsæt herefter tomaterne og lad dem simre til en passende konsistens. Smag til med salt og peber.