Ingredienser

Maca-mandelmælk med RAW cacao nibs

Fremgangsmåde

Maca-mandelmælk med RAW cacao nibs (ca. 1 liter).

  1. Kør alle ingredienser i blenderen på højeste hastighed i ét til to minutter, til blandingen er blød og ensartet.
  2. Læg et dobbelt lag osteklæde, eller et rent viskestykke, over en skål eller krukke (skal kunne rumme mindst 1 liter), og sæt en elastik omkring stof og krukke.
  3. Hæld langsomt blandingen gennem stoffet (det kan være nødvendigt at overhælde blandingen i mindre portioner). Lad det hele dryppe af et par timer, når hele blandingen er overhældt.
  4. Efter afdrypning, hældes Maca-mandelmælken på en lufttæt flaske eller krukke. Den holder sig fint i 2-3 dage i køleskabet.

OBS!! Gem “kødet”, du fik tilovers efter dræningen og brug den evt. til at lave de lækre Maca-RAW cacao-makroner, du kan finde opskriften på under vores bageopskrifter.