Ingredienser

RAW Cacao Nibs espresso brownies

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 160 grader og drys let en smurt bageplade med UNIK Hørfrømel.
  2. Bland hørfrø og varmt vand i en lille skål, som stilles til side.
  3. I en stor skål blandes mel, sukker, cacaopulver, bagepulver og salt.
  4. I en mellemstørrelse skål røres vegetabilsk mælk, kaffe/espresso, olie, revet æble, vanilje og hørfrøblandingen fra pkt. 2.
  5. Rør de våde og de tørre ingredienser sammen, til blandingen er lind og blød. Herefter vendes Cacao Nibs forsigtigt (Gem lidt til pynt…)
  6. Blandingen hældes i en dyb bageplade, beklædt med bagepapir, og bages 25-35 min. Kagen bør ikke bages for længe; den skal være let fugtig og “al dente“ (test evt. med en tandstikker i midten af kagen, efter ca. 20 min… når kagen er færdigbagt, bør der kun være en smule fugtig dej på stikkeren).
  7. Sæt bagepladen til afkøling på en rist og lad brownierne køle af i mindst 30 min. før de skæres i den ønskede størrelse.