En traditionel bulgarsk opskrift på hyldeblomst-sirup.
Der er ikke noget mere forfriskende, afslappende og opløftende end et glas kold hyldeblomstsaft på en varm sommereftermiddag. Fantastiske aroma og smag som alle vil elske. Kan f.eks. blandes med vand eller danskvand (1:7) til en forfriskende drik. Er også velegnet som smagsforstærker til madlavning, bagning, desserter, is og cocktails m.m.
Ingredienser: Ekstrakt fra økologiske hyldeblomst(40%), Økologisk raw
rørsukker,
Regulator: citric acid (citronsyre) E330.
Opbevaring: køligt – bør efter åbning opbevares i køleskab
Oprindelsesland: Bulgarien
Næringsdeklaration pr. 100 ml.:
Energi: 360 kj 86 kcal
Fedt: 1,0 gr.
-heraf mættede fedtsyrer 0,1 gr.
Kulhydrater: 58,0 gr.
-heraf sukkerarter 51,9 gr.
Protein: 0,1 gr.
Salt: 0,1 gr.