Denne udsøgte kokossukker er et resultat af en helt speciel proces, hvor opvarmning af kokosplanters nektarfyldte blomster langsomt resulterer i en lækker granula-lignende konsistens. En fantastisk karamel-aroma præger i høj grad Java kokossukkerets eftersmag, hvorfor det oplagt kan bruges i søde risretter (se Lotaos-udvalg af ris) samt i madlavning og desserter. Idet kokossukkeret er helt naturligt, er det et alternativ til raffineret sukker, hvor en række andre smage desuden præger det aromatiske udtryk.
Youtube video om kokossukker
Ingredienser: 100% kokosblomstsukker *
* certificeret økologisk dyrkede
Næringsindhold pr. 100 gr:
Energi 1608 kJ / 379 kcal
Fedt 0,3 gr.
heraf mættet fedtsyrer 0,0 gr.
Kulhydrater 92,1 gr.
heraf sukkerarter 87,5 gr.
kostfibre 1,2 gr.
Protein 1,4 gr.
Salt <0,2 gr.
Oprindelsesland: Indonesien